gelatinepoeder

Heb je last van hooikoorts? Zo kom je er helemaal van af!

Vroeger kon ik in de zomer de deur niet uit. De hele zomer zat ik opgesloten in huis met alle ramen en deuren gesloten. Als ik de deur uit moest dan met een grote zonnebril op. In de auto had ik de luchtverversing uit gezet.

Nu heb ik nergens meer last van. Ik geniet weer van ze zomer. Hoe heb ik dit opgelost? Ik heb twee middelen toegepast.

Medisana medinose lichttherapie

Ik gebruik al een paar jaar de medisana medinose; een apparaatje met een lampje dat je tweemaal per dag in je neus stopt. Je schaft het eenmalig aan voor drie tientjes en dan kun je er verder jarenlang gebruik van maken. Als je dit apparaat gebruikt dan hoef je geen anti-histamine tabletjes meer te slikken. De medinose haalt je hooikoorts niet helemaal weg, maar onderdrukt het zodanig dat er mee te leven valt. Dus nog maar af en toe een nies-aanval en een beetje kriebelende ogen. Voor 80% zijn de problemen weg.
De medisana medinose is goedkoop bij Drogisterij.net
medisana medinose goedkoop

Chinese behandeling

Vanaf mijn 25e had ik een pitfruitallergie. Zodra ik een appel at (al dan niet geschild) werd mijn keel rood, zwollen mijn lippen op, tintelde mijn gehemelte en lippen. Vergelijkbare reactie ook bij bepaalde noten (hazelnoten met schil). Ik loste het op door na het nuttigen onmiddellijk twee glazen melk te drinken en daarmee de mond goed te spoelen. Ik ben nu 60 jaar en heb dus al 35 jaar deze intolerantie en mis al zo lang het genot van een appeltje te eten. Appeltaart gaat overigens wél goed.

Sinds 12 weken doe ik 1 kleine theelepel (2 á 3 gram) Reishi poeder in mijn koffie; eenmaal per dag. Mijn intolerantie is voor 100% verdwenen. Ik kan nu gewoon lekker een appel eten (met schil). Heerlijk!

Rei-Shi is een bruin/rood poeder dat is gemaakt van Chinese paddestoelen. Het is niet lekker, maar ook weer niet vreselijk vies. In de koffie gaat het wel.

Bijwerkingen

Rei-Shi heeft bijwerkingen. De twee belangrijkste bijwerkingen zijn:

  • Het vermindert de werking van medicijnen

  • Het verlaagt de bloeddruk

  • Meer bijwerkingen staan hier

Ga dus niet Rei-Shi gebruiken als je bij een dokter onder behandeling bent of ga niet zelf-dokteren. Reishi moet je zien als een supplement en niet als een geneesmiddel.

Waar kan ik Rei-Shi bestellen

Je kunt Reishi poeder bestellen in China via www.aliexpress.com . Levertijd is circa 3 tot 4 weken. Ik heb tweemaal via aliexpress Reishi poeder besteld. Het eerste zakje was klein en niet zo goedkoop. De smaak is als muffige paddestoelen. De kleur is donker bruinrood. Deze Reishi werkt perfect bij mij.
Later bestelde ik Reishi poeder bij een andere verkoper op aliexpress. Daar was het de helft van de prijs van de eerste aankoop. Bij aankomst bleek dat het gewoon cacao-poeder was (in een reishi-zak). Goedkoop bleek duurkoop. Ik had de beoordelingen van de andere kopers niet doorgelezen en daar las ik van een andere koper: fraud! This is cacao-powder. Die koper had gelijk.
Zoek op aliexpress op de botanische naam Ganoderma
Nu na 3 maanden dagelijks 1/2 theelepel reishi in mijn koffie ben ik niet alleen van mijn noten- en fruitallergie af; ook mijn hooikoorts is volledig verdwenen. In de zomermaanden kan ik weer naar buiten en ik hoef niet alle ramen en deuren van mijn huis gesloten te houden.
Let op dat de totale prijs incl. verzending niet de 22 euro overschrijdt want anders betaal je 50% BTW, invoerrechten en inklaringskosten.